Högskolan i Halmstad, Verksamhetsstöd

Beskrivning

Högskolan i Halmstad rustar människor för framtiden genom att skapa värden, driva innovation och utveckla samhället. Ända sedan starten 1983 har verksamheten präglats av nytänkande. I dag är vi cirka 650 medarbetare och cirka 9 000 studenter, har ett brett utbildningsutbud och internationellt välrenommerad forskning som bedrivs i tvärvetenskapliga innovations- och forskningsmiljöer. Högskolan deltar aktivt i samhällsutvecklingen genom omfattande och uppmärksammad samverkan med både näringsliv och offentlig sektor.  

Ekonomiavdelningen har 14 medarbetare som hanterar administration och uppföljning av Högskolans ekonomi och upphandling. Ekonomerna är placerade både centralt och vid de olika akademierna. Till vår ekonomiavdelning söker vi nu en ekonomiassistent för ett tidsbegränsat uppdrag på 75 % tom 31 december 2020.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent utför du allt från löpande redovisning, kontering av fakturor, arbete i kund-och leverantörsreskontra samt diverse administrativa uppgifter som t ex hjälp med beställningar/inköp. Stöd och service ges främst mot verksamheten på olika akademier/avdelningar vilket medför att du kan komma att ha olika arbetsplatser i organisationen. Du stödjer även ekonomerna i deras arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är antingen gymnasieekonom eller har motsvarande kompetens med flera års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med leverantör- och kundreskontra, Excel vana, övrig vana i olika IT-system. samt kunnighet i redovisningsregler och tidigare arbete i ekonomisystemet Agresso (Unit4). 

Vem är du?

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du har god kommunikativ förmåga då arbetet innebär nära kontakter i verksamheten. Du kommer verka i en serviceinriktad roll, så det är viktigt att du är serviceminded. Du tycker om att arbeta i team men tar även mycket eget ansvar och arbetar proaktivt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Högskolan i Halmstad välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75 %
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/99
Kontakt
  • Anette Lofjärd, 035-167217
Facklig företrädare
  • Kristina Hildebrand, Saco-S, 070-7721015
  • Camilla Soto, ST, 035-167242
  • Anniqa Lagergren, OFR, 035-167655
Publicerat 2019-07-12
Sista ansökningsdag 2019-08-02

Tillbaka till lediga jobb