Högskolan i Halmstad, Akademin för hälsa och välfärd

Högskolan i Halmstad
Högskolan i Halmstad skapar värden, driver innovation samt utvecklar människor och samhälle för framtiden. Sedan starten 1983 har verksamheten präglats av nytänkande. I dag är vi cirka 600 medarbetare och cirka 12 000 studenter, har ett brett utbildningsutbud och internationellt välrenommerad forskning som bedrivs i tvärvetenskapliga innovations- och forskningsmiljöer. Högskolan deltar aktivt i samhällsutvecklingen genom omfattande och uppmärksammad samverkan med både näringsliv och offentlig sektor.

Akademin för hälsa och välfärd
Högskolan består av fyra tvärvetenskapliga akademier och den aktuella tjänsten är förlagd vid Akademin för hälsa och välfärd (HOV). Dina blivande kollegor är innovativa samhällsaktörer för hälsa och välfärd. Akademin har ungefär 120 anställda och består av tre avdelningar, avdelningen för hälsa och idrott, avdelningen för hälsa och omvårdnad och avdelningen för samhälle och välfärd. HOV erbjuder utbildning på grund- och avancerad nivå, samt forskarutbildning inom området hälsa och livsstil. Forskningen inom akademin bedrivs i en mångvetenskaplig forskningsmiljö.

Akademin för hälsa och välfärd (HOV).

Arbetsuppgifter
Inom Healthcare improvement research group pågår ett flertal projekt inom vilka projektassistenten kommer att ha arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna omfattar att genomföra kvalitativ och kvantitativ datainsamling, beredning och analys av data med både kvalitativ och kvantitativ metod samt rapportering av resultat. Projekten sker i hög grad i samverkan med partners från näringslivet och offentlig sektor.

Arbetet sker huvudsakligen på plats men Högskolan i Halmstad tillämpar distansarbetesavtal, vilket möjliggör att vissa arbetsuppgifter kan utföras på distans.

Läs mer om Healthcare improvement research group.

Kvalifikationer
Behörig att anställas som projektassistent är den som har en examen på avancerad nivå från högskola eller universitet inom relevant ämnesområde för informationsdriven vård. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift samt tidigare erfarenhet från empiriskt forskningsarbete med relevans för informationsdriven vård är ett krav. Du behöver även ha dokumenterad erfarenhet från att självständigt arbeta med datainsamling genom intervjuer och fokusgrupper, kvalitativ och kvantitativ datahantering och transkribering samt kvalitativ och kvantitativ analys och rapportering.

Som person är du självgående, strukturerad och med en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Så här utformar du din ansökan.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund, kön, funktionalitet och inte minst livserfarenhet.

Fakta om högskolan
Jobba på Högskolan i Halmstad

Individuell lönesättning tillämpas, var god och ange ditt löneanspråk.  

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer PA 2024/305
Kontakt
  • Jens Nygren, forskningsledare, 070-2297370
  • Lena-Karin Erlandsson, 072-9773818
Facklig företrädare
  • Rickard Melkersson, Saco-S, 072-9773731
  • Anniqa Lagergren, OFR, 072-9773745
Publicerat 2024-09-18
Sista ansökningsdag 2024-10-03
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb