Högskolan i Halmstad, Verksamhetsstöd

Högskolan i Halmstad är en spännande arbetsplats för lärande, utveckling och forskning, i ständig interaktion med sin omvärld. Nu söker vi en vikarie för en av våra kommunikatörer som valt att vidareutbilda sig under hösten. Du blir en i ett team med duktiga kolleger som gemensamt driver Högskolans kommunikation, marknadsföring och event- och mötesverksamhet.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning till 2020-02-29, med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Vi söker en bred kommunikatör till ett vikariat vid Högskolans kommunikationsavdelning. I arbetsuppgifterna ingår att på 40 procent av tiden vara kommunikatör åt Högskolans två profilområden, Hälsoinnovation samt Smarta städer och samhällen, med bland annat texter, webbpubliceringar och trycksaker. Resterande tid ägnas åt olika kommunikatörsuppgifter på avdelningen, vilket kan innebära textproduktion, foto/film, publiceringar på webb, intranät samt digitala kanaler med mera. Du blir en i arbetslaget vid kommunikationsavdelningen, där du deltar i det löpande arbetet med olika arbetsuppgifter. Innehållet kan variera stort, allt från studentrekryterande insatser till internkommunikation eller forskningskommunikation. Arbetet kräver bred kommunikatörskompetens och hög förmåga att självständigt driva, planera och producera kommunikation.

Kvalifikationer 

Du har akademisk examen inom medier/kommunikation eller motsvarande. Du har hög språklig och stilistisk förmåga med förmåga att skriva i olika genrer och kanaler, inte minst för webben. Högskolan har allt fler internationella medarbetare och studenter, och ett krav är att du kan kommunicera mycket väl på engelska, i både tal och skrift. Vi vill också att du har kunskap om kommunikationsplanering och behärskar grundläggande bildbehandling. Som person är du drivande, kreativ och flexibel, med stor förmåga att arbeta under stort eget ansvar. Du har ett kommunikativt arbetssätt, har lätt att samarbeta med kolleger, och att knyta kontakter både internt och externt.

Övrigt

Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk i ansökan.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av kommunikationschef Selma Sedelius eller stf kommunikationschef Louise Wandel. Fackliga företrädare som kan kontaktas angående anställningen tillhör Saco-S eller OFR/S. Samtliga nås via telefon 035-16 71 00.

Ansökan görs i Högskolans rekryteringssystem Varbi senast 2019-08-18. Meritförteckning och övriga handlingar som sökande önskar åberopa ska bifogas. Kopior ska vara vidimerade.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/101
Publicerat 2019-07-26
Sista ansökningsdag 2019-08-18

Wróć do ofert pracy