Högskolan i Halmstad, Akademin för hälsa och välfärd

Högskolan i Halmstad
Högskolan i Halmstad skapar värden, driver innovation samt utvecklar människor och samhälle för framtiden. Sedan starten 1983 har verksamheten präglats av nytänkande. I dag är vi cirka 600 medarbetare och cirka 12 000 studenter, har ett brett utbildningsutbud och internationellt välrenommerad forskning som bedrivs i tvärvetenskapliga innovations- och forskningsmiljöer. Högskolan deltar aktivt i samhällsutvecklingen genom omfattande och uppmärksammad samverkan med både näringsliv och offentlig sektor.

Vi söker nu 2-3 projektassistenter med en tjänstgöringsgrad på mellan 10 och 40% vardera i 3 till 9 månader. 

Akademin för hälsa och välfärd
Högskolan består av fyra tvärvetenskapliga akademier och den aktuella tjänsten är förlagd vid Akademin för hälsa och välfärd (HOV). Dina blivande kollegor är innovativa samhällsaktörer för hälsa och välfärd. Akademin har ungefär 120 anställda och består av tre avdelningar, avdelningen för hälsa och idrott, avdelningen för hälsa och omvårdnad och avdelningen för samhälle och välfärd. HOV erbjuder utbildning på grund- och avancerad nivå, samt forskarutbildning inom området hälsa och livsstil. Forskningen inom akademin bedrivs i en mångvetenskaplig forskningsmiljö.

Akademin för hälsa och välfärd (HOV).

Arbetsuppgifter
Inom CAISR Health och Informationsdriven vård pågår ett flertal projekt där det behövs projektassistenter som kan genomföra kvalitativ och kvantitativ datainsamling och analys samt arbeta med projektkoordinering. Behovet består av 2-3 projektassistenter med en tjänstgöringsgrad på mellan 10 och 40% vardera i 3 till 9 månader. 

Kvalifikationer
Behörig att anställas som projektassistent är den som har en masterexamen i hälsa och livsstil eller närliggande ämnesområde. Goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska samt tidigare erfarenhet från empiriskt forskningsarbete är ett krav.

Du behöver även vara självgående, strukturerad och med en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet 

Ansökan
Så här utformar du din ansökan.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund, kön, funktionalitet och inte minst livserfarenhet.

Fakta om högskolan
Jobba på Högskolan i Halmstad

Individuell lönesättning tillämpas, var god och ange ditt löneanspråk.  

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 10-40%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/129
Kontakt
  • Helena Eriksson, avdelningschef, 072-9773687
  • Jens Nygren, forskningsledare, 070-2297370
Facklig företrädare
  • Rickard Melkersson, Saco-S, 072-9773731
  • Camilla Soto, ST, 070-8109670
  • Anniqa Lagergren, OFR, 072-9773745
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb