Högskolan i Halmstad, Verksamhetsstöd

Högskolan i Halmstad söker nu en ekonomiassistent på 50% för ett sex månader långt vikariat pga föräldraledighet.

Beskrivning

Högskolan i Halmstad rustar människor för framtiden genom att skapa värden, driva innovation och utveckla samhället. Ända sedan starten 1983 har verksamheten präglats av nytänkande. I dag är vi cirka 650 medarbetare och ca 9 000 studenter, har ett brett utbildningsutbud och internationellt välrenommerad forskning som bedrivs i tvärvetenskapliga innovations- och forskningsmiljöer. Högskolan deltar aktivt i samhällsutvecklingen genom omfattande och uppmärksammad samverkan med både näringsliv och offentlig sektor.

Högskolekansliet är en avdelning inom verksamhetsstödet där 32 medarbetare ansvarar för det direkta stödet till Högskolans ledning och styrelse, arkiv- och ärendehantering, juridiskt stöd samt forskningsstöd och ekonomi.

Ekonomifunktionen som ingår i högskolekansliet har 13 medarbetare som hanterar administration och uppföljning av Högskolans ekonomi och upphandling. Ekonomerna är placerade både centralt och vid de olika akademierna.

Till vår ekonomifunktion söker vi nu en ekonomiassistent på 50% för ett sex månader långt vikariat pga föräldraledighet.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent utför du allt från löpande redovisning, kontering, arbete i kund-och leverantörsreskontra samt diverse administrativa uppgifter. Fokus kommer ligga på att stödja en avdelning (akademi) med fakturahantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst gymnasieekonom examen med flerårig relevant erfarenhet. Du ska ha erfarenhet av leverantör- och kundreskontra samt kunnighet i redovisningsregler. Du behärskar svenska och engelska samt har goda kunskaper i Excel.

Det är meriterande om du tidigare arbetat i ekonomisystemet Agresso (Unit4) samt om du tidigare arbetat på högskola eller universitet.

Vem är du?

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du har god kommunikativ förmåga eftersom arbetet innebär nära kontakter i verksamheten. Du är serviceminded då du kommer verka i en serviceinriktad roll. Du tycker om att arbeta i team men tar även ansvar och arbetar proaktivt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Anställningsform Temporary position 3-6 months
Anställningen avslutas 2019-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/135
Kontakt
  • Anette Lofjärd, ekonomichef, 0738509367
Facklig företrädare
  • Kristina Hildebrand, Saco-S, 070-7721015
  • Camilla Soto, ST, 035-167242
  • Anniqa Lagergren, OFR, 035-167655
Publicerat 2018-11-26
Sista ansökningsdag 2018-12-09

Return to job vacancies