Högskolan i Halmstad, Verksamhetsstöd

Högskolan i Halmstad skapar värden, driver innovation samt utvecklar människor och samhälle för framtiden. Sedan starten 1983 har verksamheten präglats av nytänkande. I dag är vi cirka 600 medarbetare och ca 12 000 studenter, har ett brett utbildningsutbud och internationellt välrenommerad forskning som bedrivs i tvärvetenskapliga innovations- och forskningsmiljöer. Högskolan har alltid tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen genom omfattande och uppmärksammad samverkan med både näringsliv och offentlig sektor. Nu vill vi bli ännu bättre på samverkan inom både forskning och utbildning, och förstärker det högskolegemensamma samverkansarbetet med en koordinator.

Arbetsuppgifter

Som samverkanskoordinator är du placerad på avdelningen för kommunikation, i det högskolegemensamma verksamhetsstödet. Du kommer att arbeta främst på uppdrag av och i samarbete med Högskolans vicerektor för samverkan, internationalisering och innovation. Det innebär bland annat att kunna ge både strategiskt och administrativt stöd till vicerektor och högskoleledningen i samverkansfrågor, till exempel genom att koordinera högskolegemensamt samverkansarbete och olika aktiviteter, ta fram rapporter, analyser och planer, omvärldsbevaka, koordinera och administrera avtal, samt utveckla och vårda relationer med strategiskt viktiga samverkansparter. Utöver samarbetet med vicerektor kommer du att vara en länk till samverkansarbetet vid Högskolans fyra akademier, samarbeta med Högskolans centrala forskningsstöd, och även med avdelningskollegor inom kommunikation, marknadsföring samt event- och konferensstöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av samverkansarbete med eller inom universitet/högskola och är van att arbeta självständigt och proaktivt inom övergripande ramar. Du har tillgång till professionella nätverk inom området och vet hur man fortsätter att utveckla nya samverkanskontakter.  Som person behöver du vara både flexibel och strukturerad, med en god administrativ förmåga. Du behöver också kunna uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift, på svenska och engelska, och kunna framträda som en god representant för lärosätet i olika sammanhang. Du ska ha en högskolexamen på avancerad nivå (lägst magisterexamen) inom relevant ämnesområde.

Det är meriterande om du har erfarenhet av samverkansarbete med både offentlig sektor och näringsliv, om du har kunskap om och förståelse för den högre utbildningens och forskningens villkor samt om du har förståelse för och erfarenhet av kommunikationsarbete till stöd för samverkansarbetet.

Ansökan

Bifoga följande dokument till din ansökan:

  • Ett personligt brev med beskrivning av hur din kompetens och erfarenhet motsvarar de kvalifikationer vi söker
  • Meritförteckning (CV)
  • Kopior av examensbevis
  • Eventuella andra handlingar du önskar åberopa 


Övrigt

Högskolan tillämpar individuell lönesättning. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.
Intervjuer är planerade till tisdag och fredag i vecka 33.  
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund, kön, funktionalitet och inte minst livserfarenhet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 211001 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/73
Kontakt
  • Anders Nelson, Vicerektor, 076- 829 74 88
Facklig företrädare
  • Camilla Soto, ST, 035-167242
  • Kristina Hildebrand, Saco-S, 070-7721015
  • Anniqa Lagergren, OFR, 072- 977 37 45
Publicerat 2021-06-24
Sista ansökningsdag 2021-07-22

Tilbage til Ledige stillinger