Högskolan i Halmstad, Akademin för företagande, innovation och hållbarhet

Högskolan i Halmstad
Jobba på en innovativ högskola där olika perspektiv möts!

Högskolan i Halmstad skapar värden, driver innovation samt utvecklar människor och samhälle för framtiden. Ända sedan starten 1983 har Högskolan präglats av nytänkande och samverkan med samhället. Forskningen är internationellt välrenommerad och bedrivs till stor del i mångvetenskapliga forskningsprogram inom Högskolans två fokusområden: hälsoinnovation respektive smarta städer och samhällen. Högskolan har ett brett utbildningsutbud med många populära utbildningsprogram. Campus är modernt och välutrustat, och ligger nära både resecentrum och Halmstads trevliga stadskärna. 

Högskolan i Halmstad söker nu en universitetsadjunkt för ett vikariat inom näringslära. 

Akademin för företagande, innovation och hållbarhet
Högskolan består av fyra tvärvetenskapliga akademier och den aktuella tjänsten är förlagd vid Akademin för företagande, innovation och hållbarhet (FIH). Här får du jobba i en forsknings- och utbildningsmiljö med fokus på hållbar utveckling och entreprenörskap. Akademin har ungefär 120 medarbetare och består av fem avdelningar: avdelningen för Biomekanik och Maskinteknik, avdelningen för Bygg- och Energiteknik, avdelningen för Ekonomi, avdelningen för Miljö- och Biovetenskap och avdelningen för Innovation och Teknik. FIH erbjuder utbildning på grund- och avancerad nivå, samt forskarutbildning inom Innovationsvetenskap. Forskningen inom akademin är mångvetenskaplig och sker ofta i samproduktion med andra aktörer.

Akademin för företagande, innovation och hållbarhet (FIH)

Arbetsuppgifter

Tjänsten är ett vikariat på 30%.
Undervisa och examinera inom huvudområdet Träningens biomedicin, huvudsakligen inom ämnena anatomi, fysiologi och träningsfysiologi. Vissa kurser ges på engelska så goda kunskaper i både svenska och engelska krävs. De flesta arbetsuppgifterna sker på campus i Halmstad.

Kvalifikationer

Ska ha goda kunskaper i engelska och svenska. 

Ska ha dokumenterad erfarenhet av att undervisa och examinera anatomi, fysiologi och träningsfysiologi på högskola eller universitet.

Ska ha dokumenterad erfarenhet av att undervisa, handleda och examinera laborationer inom anatomi, fysiologi och träningsfysiologi på högskola eller universitet.

Meriterande om sökande har erfarenhet från utbildning inom Träningens biomedicin

Övriga kvalifikationer

För Högskolan i Halmstad är det meriterande om sökande har genomgått högskolepedagogisk utbildning eller på annat sätt har förvärvat motsvarande kunskaper. 

Ansökan
Viktig information om hur du utformar din ansökan

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund, kön, funktionalitet och inte minst livserfarenhet.

Tjänsten är på ett vikariat under tidsperioden 240901-250131

Fakta om Högskolan 

Jobba på Högskolan i Halmstad

Välkommen med din ansökan!

 Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-01-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 240901
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer PA 2024/238
Kontakt
  • Charlotte Olsson, 0729773521
Facklig företrädare
  • Anniqa Lagergren, OFR, 072-9773745
  • Rickard Melkersson, Saco-S, 072-9773731
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb