Högskolan i Halmstad, Akademin för företagande, innovation och hållbarhet

Högskolan i Halmstad
Jobba på en innovativ högskola där olika perspektiv möts!

Högskolan i Halmstad skapar värden, driver innovation samt utvecklar människor och samhälle för framtiden. Ända sedan starten 1983 har Högskolan präglats av nytänkande och samverkan med samhället. Forskningen är internationellt välrenommerad och bedrivs till stor del i mångvetenskapliga forskningsprogram inom Högskolans två fokusområden: hälsoinnovation respektive smarta städer och samhällen. Högskolan har ett brett utbildningsutbud med många populära utbildningsprogram. Campus är modernt och välutrustat, och ligger nära både resecentrum och Halmstads trevliga stadskärna. 

Högskolan i Halmstad söker nu en amanuens inom Träningens Biomedicin.

Akademin för företagande, innovation och hållbarhet
Högskolan består av fyra tvärvetenskapliga akademier och den aktuella tjänsten är förlagd vid Akademin för företagande, innovation och hållbarhet (FIH). Här får du jobba i en forsknings- och utbildningsmiljö med fokus på hållbar utveckling och entreprenörskap. Akademin har ungefär 120 medarbetare och består av fyra avdelningar: avdelningen för bygg- och energiteknik, avdelningen för ekonomi, avdelningen för miljö- och biovetenskap och avdelningen för engineering and innovation . FIH erbjuder utbildning på grund- och avancerad nivå, samt forskarutbildning inom innovationsvetenskap. Forskningen inom akademin är mångvetenskaplig och sker ofta i samproduktion med andra aktörer.
Akademin för företagande, innovation och hållbarhet (FIH)

Arbetsuppgifter
Som studentmedarbetare jobbar du i MiBis laboratorielokaler inom Rydberglaboratoriet, beläget i Lab City. I arbetsuppgifterna ingår att sköta undervisningslokalerna, utforma och uppdatera gemensamma rutiner för utrustning och metoder, dels tillsammans med laboratorieansvarig på MiBi, och dels hjälper undervisande lärare inom ämnen relaterade till studentens utbildning med för- och efterarbete i labblokalerna.

Kvalifikationer
Vi söker dig bedriver heltidsstudier på Högskolan i Halmstad, med fullgjorda studier motsvarande lägst 60 högskolepoäng.

Studerande inom Träningens Biomedicin eller relaterat område där tidigare labbvana krävs, och egen erfarenhet av att som student har deltagit i flera kurser med laborationsmoment inom träningens biomedicin.

Mycket god svenska och engelska är ett krav då rutiner och gemensamma dokument ska skrivas på svenska. 

Villkor
Anställningen är under en termin med möjlighet till förlängning.

Ansökan
Så här utformar du din ansökan.

Övrigt
Vi värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund, kön, funktionalitet och inte minst livserfarenhet.

Fakta om Högskolan 

Jobba på Högskolan i Halmstad

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-01-14
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/135
Kontakt
  • Charlotte Olsson, 0729773521
Facklig företrädare
  • Camilla Soto, ST, 070-8109670
  • Anniqa Lagergren, OFR, 072-9773745
  • Rickard Melkersson, Saco-S, 072-9773731
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb